Portföljbolag

Absortech

Absortech är specialiserade på att utveckla produkter och tjänster för att undvika kostsamma fuktskador under transport. Med sitt erbjudande Peace of Moisture Mind® hjälper man sina kunder att öka sin transportproduktivitet, skydda sitt brand och minska miljöpåverkan. Absortech har sitt huvudkontor i Falkenberg och har egna bolag i; USA, Tyskland, Frankrike, Indien, Singapore, Kambodja, Thailand och Kina. Tillverkning sker i Sverige och Kina.

www.absortech.com

Beans in Cup

Beans in Cup etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre olika, men ändå rätt så lika kaffebolag: Kaffebönan, Beans och inCup.

Tillsammans finns en bakgrund inom kafferosteri, maskintillverkning och smakkoncept, vilket gör oss till den optimala kaffeleverantören inom kaffe till kontor. Vi ser till att våra kunder har det godaste kaffet, utifrån smak, hållbarhet och driftsäkerhet.

www.beansincup.se

Cupola

Cupolakoncernen är rikstäckande och ledande inom det systematiska brandskyddsarbetet och täcker in alla områden inom segmentet. Cupola erbjuder allt från brandlarm, rökluckor, brandskyddsdokumentation, utbildningar, installation och service av brandskydd m.m. Vi gör offentliga och företagsmiljöer rätt förberedda för brand, utrymning och oförutsedda händelser med hjälp av skräddarsydda, kompletta lösningar.

www.cupola.se

Cupola brandskydd

Safe Solutions

Safe Solutions är ett innovativt företag inom säkerhetsbranschen med huvudkontor sedan 2010 i Höllviken i Skåne. Bolagets fokus är att övervaka stora ytterområden för att eliminera att obehöriga tar sig in på en anläggning. Safe Solutions övervakning ersätter den traditionella väktaren med en intelligent lösning för en kontinuerlig övervakning dygnet runt, året runt, som en tjänst med målet: Övervaka – analysera – larma – dokumentera.

www.safesolutionsab.com

Somna

Somna är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och distribuerar kognitiva hjälpmedel. Kedjetäcket är Somnas egen patenterade uppfinning och en av våra mest omtyckta produkter. Kedjetäcket är ett tyngdtäcke framtaget för att lindra oro, ångest och sömnlöshet. Tillverkningen sker för hand i Stenkullen, strax utanför Göteborg. Täcket säljs för närvarande i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Holland Och Australien.

www.somna.se

Somna kognitiva hjälpmedel

Ställning

Ställning Karlskoga är det ledande e-handelsbolaget inom branschen för byggnadsställningar och tillbehör i Sverige. Bolaget erbjuder byggnadsställningar till hemmafixare, företag och hantverkare där ett antal paketlösningar på fasad- och rullställningar är framtagna och som underlättar för kunderna.

www.stallning.se

Micropol Fiberoptic

Micropol Fiberoptic AB är ett av Sveriges äldsta företag inom fiberoptikbranschen. Företaget är ett bland världens mest erfarna företag när det gäller fiberoptiska tillämpningar för krävande miljöer. Applikationer för tunga industrier såsom gruv, skog och offshore, samt militära kabelsystem, är några exempel på områden där Micropol Fiberoptic är världsledande.

www.micropol.se

Image result for micropol fiber optic ab

Image result for stapp kulfång

STAPP

STAPP tillverkar och säljer miljövänliga och säkra kulfång till skjutbanor som används av bland annat skytteklubbar, polis och militär i främst Sverige och USA. I Sverige är bolaget dominerande leverantör till den svenska försvarsmakten.

www.stapp.se

Sappa

Sappa erbjuder bredband och telefoni, digital-tv, analog-tv via koaxkabel samt IPTV via fiber till villor och flerfamiljshus och har cirka 400 000 hushåll som kunder i Sverige.

www.sappa.se

 

Fibertjänst

Fibertjänst har idag en liten organisation med duktiga medarbetare som alla har lång erfarenhet av telekombranschen. I samband med att fiberutbyggnaden nu är i absoluta slutfasen så kommer bolaget att fokusera allt mer på framtidens tjänster, framförallt inom omsorgssektorn

www.fibertjanst.se