Besök Micropol på DSEI mässan i London

I år deltar Micropol, tillsammans me600 utställare och 35 000 besökare, på världens ledande Defense & Security-evenemang, DSEI i London 10-13 september. Få chansen att träffa Micropols produktutvecklare och experter på passiv fiberoptik, anpassade för hårda och fientliga miljöer. Få din gratis biljett och boka ett möte genom att klicka på länken nedan.

Micropol erbjuder världens minsta expanderade balkanslutning, FALCON, som används dagligen i kritiska och hårda miljöer över hela världen. FALCON-kontakter används för fält taktisk kommunikation och för att upptäcka och varningssystem där överlevnad beror på tillförlitlighet, ovan, på och under havsnivån. FALCON är beprövat och överträffar konkurrensen när det gäller optiska prestanda, storlek och värmebeständighet.
Efter att ha varit operativ i 30 år i de svenska försvarsmakten introduceras nu FALCON i en hög temperatur version, från -55 ° C till + 100 ° C. Återigen tar Micropol ledningen inom innovation och kunders lyhördhet.